Je kwam hier terecht na een gesprek met de huisarts, fysiotherapeut, psycholoog, osteopaat of andere…

Je zit met klachten als spanningspijn in hoofd en/of lichaam. Je vindt moeilijk tot geen rust. Je kampt misschien met paniek of angst klachten. 

Je kreeg een doorverwijzing naar deze site en denkt nu hoe kan deze persoon mij helpen?

Ik begeleid je om inzicht te krijgen waarom je bepaalde handelingen doet en hoe je de voorbije tijd/jaren spanning hebt opbouwt in je lichaam en hoe je deze weer kan evacueren. Ik werk op een wetenschappelijk onderbouwde manier en het is meetbaar. Dit wil zeggen dat jij de evolutie van je stressrespons systeem kan volgen. 

Wat er rond je heen gebeurt kun je niet veranderen, hoe je erin staat wel.

Ik begeleid jou om stressbestendigheid op te bouwen zodat je er nog je hele leven van kan genieten.

Play Video

Voor wie is dit traject?

Herken je jezelf in deze uitspraken?

  • Je kampt met spanningspijn in je lichaam en/of geest.
  • Je hebt soms tot vaak last van angstige gedachten.
  • Je voelt gejaagdheid en onrust in je lichaam door hartkloppingen, kortademig of een versnelde ademhaling.

Hoe zou het zijn als:

  • Je op 2 weken tijd minder klachten had van spanningspijn in je lichaam en geest en na 6 weken geen klachten meer had.
  • Je geen last meer had van overspoeld te geraken door angst.
  • Je geen gejaagd gevoel meer hebt, minder tot geen last meer hebt van hartkloppingen, kortademig of versnelde ademhaling.

Hoe pakken we het aan tijdens een traject?

3 Sessies:

  • Sessie 1: Leg ik uit hoe ons stressrespons systeem werkt en hoe we stressbestendigheid opbouwen. Je gaat naar huis met praktische tips en tools waar je mee aan de slag gaat. We doen op deze dag een start meting en een start enquête over de algemene gezondheid. (Duur 1 uur.)
  • Sessie 2: Bekijken we hoe de eerste 2 weken verlopen en zijn en zetten we het verdere plan van aanpak voor jezelf uit. Hierbij zorgen we dat het haalbaar is en te implementeren in je dagelijks leven. (Duur sessie 30 minuten. Deze sessie kan eventueel online.)
  • Sessie 3: Deze is 4 weken na sessie 2. We nemen de enquête opnieuw af en doen een nieuwe meting. We kijken hierbij naar de resultaten en kijken hoe het momenteel loopt. Waar er nog aanpassingen dienen te gebeuren om het verschil te maken voor jou. (Duur 45 minuten.)

Kostprijs

Je betaald 200€ voor de drie sessies, de meting en de enquête, er is tot nu toe geen terugbetaling mogelijk via de zorgverzekeraar.

Hoe een afspraak maken?

Dit mag via e-mail, whatsapp, telefoon, messenger, wat jou het best uitkomt.

Mijn nummer is 0032 479 900 152

Welkom, ik ben Severine.
Ik ben hartcoherentiecoach en kampte zelf jaren met spanningspijn, paniekaanvallen en andere stress gerelateerde klachten.

Ik zet graag mijn ervaring en vakkundigheid in om jou te begeleiden naar een stressbestendig leven. We maken samen een plan dat voor jou werkt en in je dagelijks leven past.
Zo hou je het vol.
Ja, volhouden een stressbestendig leven daar dien je elke dag aan te werken en daarvoor zet ik mijn ervaring in om dit voor jou haalbaar te maken.

Je gedachten veranderen lijkt moeilijk want die nemen vaak een loopje met je. Weet dat je te allen tijde hier kan tussenkomen door bewustzijn te krijgen en andere gedachten te kiezen. Alles wat je aandacht geeft groeit. 

Ook negatieve gedachten groeien. Geef jezelf de ruimte en tijd om het anders te bekijken en je aandacht te verleggen. Daar help ik jou graag bij.

Ik kijk met jou hoe je met kleine veranderingen en andere gewoontes de wereld beter aan kan en anders in het leven kan staan. 

Een verandering heeft een sneeuwbal effect dat je nog lang meeneemt en lang kan van genieten.

 

De kracht van Hartcoherentie en mediteren met paarden VivEqui

Je wil graag aan jezelf werken. Je wil het echt maar wanneer moet je dat er nog bij nemen je hebt het al zo druk…
De tools en trics zijn volledig te integreren in je dagelijks leven. Je hoeft er geen uur per dag voor vrij te maken. De ademhalingsoefeningen zijn mogelijk op de momenten dat je anders op sociale media scrolt, in je auto in de file staat, tijdens een wandeling of vele andere momenten. Daar hebben de huidige cliënten al heel wat tips over. Ik breng jou ook heel graag in contact met hen om jou verder op weg te helpen.