~To treat people equally treat them differently.~
Sean Covey

Je kent de interpersonal skills en de persoonlijkheidstesten?

Je kent het model van de voorbereidende fase, doel in het oog houden fase en afsluit fase?

Wij ook daar willen we het niet over hebben.

Waarover wel?

Ben jij overtuigd dat jouw mensen het goed doen dat ze bruisen van de talenten. Dat door in verbinding te gaan met elkaar dit nog beter tot zijn recht kan komen.

Dan hebben wij wat jij zoekt!

Wat doen wij?

Wij werken aan de hand van de talenten van Luk Dewulf. Bewust worden van je talent als individu om deze beter in te zetten in groep. Jouw groep verbinden en een ieder zijn sterktes benutten, bewust in te zetten en te gebruiken. Dit om als mens, teamlid en bedrijf samen de bewegingen te maken die jullie vooruit helpen.

Hoe werken wij? De 3 luiken.

  • Het eerste luik is de huidige samenwerking in het bedrijf. Hoe loopt dit tussen de collega’s, wat met de verbondenheid, betrokkenheid en de samenhorigheid. Wat is de missie van het team binnen het bedrijf wat dragen jullie uit als team.
  • Het tweede luik zijn de talenten volgens Luk Dewulf die we per individu of in groep bespreken. Zo kan men als mens bewuster in zijn job en zijn omgeving bewegen en ondernemen.
  • Het derde luik is met de paarden, hier gaan jullie als groep bewegen en zich overgeven aan de kracht van de non verbale communicatie. Je bent een krachtig mens, als je beweegt vanuit je kern.  

Heb je interesse?

Contacteer ons voor een vrijlbijvend gesprek. Dan kunnen we kijken waar jouw bedrijf naar op zoek is en mee aan de slag wil.