Coachen bij de paarden VivEqui

Je verlangt naar sociaal contact?
Je wil blij uit je bed en collega's ontmoeten in een fijne werksfeer.
Je hebt momenteel een WIA, WAJONG of WAO uitkering.
Lees dan verder.

Je zit momenteel thuis en vaak sluit je jezelf op. Je wil graag naar buiten en verlangt naar sociaal contact. Je wil bijdrage, misschien andere helpen of van betekenis zijn voor de maatschappij. Hoe weet je dan wat bij je past. Je mist alleen begeleiding en iemand die jou op weg helpt. Dan ben jij bij de paarden en bij mezelf op het juiste adres. 

Toen je uitviel was er veel aan de hand in je leven thuis, op het werk, in je gezin van herkomst, in het gezin van je partner, kortom omstandigheden of je viel uit omwille van fysieke klachten?

We gaan eerst onderzoeken wat je verlangen is, we maken er een doel van en we werken een stappenplan uit. We onderzoeken samen met de paarden waar je op vast liep, wat ervoor zorgde dat jij niet meer lekker in je vel zat/zit dat geeft je inzicht om niet in hetzelfde patroon terecht te komen. Na dit inzicht gaan we van start met jou om een nieuw pad te bewandelen dat voor jou passend is. De paarden begeleiden je in dit proces en voelen aan samen met jou of dit jouw pad is en wat wel of niet mogelijk is. Ze ondersteunen en dragen mee naar een frisse start met een nieuwe adem.

Daarbij begeleid ik jou om met wetenschappelijk onderbouwde manieren om jouw hart en lichaam veerkrachtiger te maken. Zodat je weerbaar de arbeidsmarkt in gaat.

Als blijkt dat terugkeren naar je oude functie niet de best passende oplossing voor jou is, kunnen we samen andere mogelijkheden op een rijtje zetten en kijken wat voor jou wel passend is.

Vanuit het UWV vergoed.

Remy Pronk van Remy4you vertelt er jou meer over in dit filmpj.:

Het volgende filmpje is een cliënt aan het woord.

Vanuit het UWV vergoed.

Voor wie zijn deze trajecten geschikt? Voor mensen die vanuit het UWV een uitkering ontvangen, kan ik dit reïntegratie traject aanbieden met vergoeding.

Trajecten vanuit het UWV zijn:

Modulaire trajecten
Werk Fit trajecten
Naar Werk trajecten

Reïntratiebegeleiding voor het UWV verzorg ik in samenwerking met Remy4You coaching en training. Met trots kunnen we zeggen dat het jaarlijkse slagingspercentage tussen de 95 en 100 procent ligt. Oftewel (bijna) alle cliënten zijn na een traject bij ons weer actief in de maatschappij of op de arbeidsmarkt.

Meer informatie over de trajecten is ook te vinden op Remy4you

Remy4You