Reïntegratie traject

Coachen bij de paarden VivEqui

Er is licht aan de horizon al is het nu nog donker.

Terug naar de arbeidsmarkt hoe dan? Als Reïntegratie coach hoor ik deze vraag bijna dagelijks. Want die job die je deed wil je heel graag of helemaal niet, je weet niet of dat kan en/of je dat wel wil?

Toen je uitviel was er veel aan de hand in je leven thuis, op het werk, in je gezin van herkomst, in het gezin van je partner, kortom omstandigheden of je viel uit omwille van fysieke klachten?

We onderzoeken samen met de paarden waar je op vast liep, wat ervoor zorgde dat jij niet meer lekker in je vel zat/zit dat geeft je inzicht om niet in hetzelfde patroon terecht te komen. Na dit inzicht gaan we van start met jou om een nieuw pad te bewandelen dat voor jou passend is. De paarden begeleiden je in dit proces en voelen aan samen met jou of dit jouw pad is en wat wel of niet mogeijk is. Ze geven je inzcht in oude patronen en helpen jou om nieuwe paden te bewandelen. Ze ondersteunen en dragen mee naar een frisse start met een nieuwe adem.
Daarbij begeleid ik jou om met wetenschappelijk onderbouwde manieren om jouw hart en lichaam veerkrachtiger te maken. Zodat je weerbaar de arbeidsmarkt in gaat.

Als blijkt dat terugkeren naar je oude functie niet de best passende oplossing voor jou is, kunnen we samen andere mogelijkheden op een rijtje zetten en kijken wat voor jou wel passend is.

Vanuit het UWV vergoed.

Vanuit het UWV vergoed.

Voor wie zijn deze trajecten geschikt? Voor mensen die vanuit het UWV een uitkering ontvangen, kan ik dit reïntegratie traject aanbieden met vergoeding.

Trajecten vanuit het UWV zijn:

Modulaire trajecten
Werk Fit trajecten
Naar Werk trajecten

Reïntratiebegeleiding voor het UWV verzorg ik in samenwerking met Remy4You coaching en training. Met trots kunnen we zeggen dat het jaarlijkse slagingspercentage tussen de 95 en 100 procent ligt. Oftewel (bijna) alle cliënten zijn na een traject bij ons weer actief in de maatschappij of op de arbeidsmarkt.

Meer informatie over de trajecten is ook te vinden op Remy4you

Remy4You