Van harte welkom, op de website. Op deze pagina vind je veel info over mij. Is er iets dat je nog wil weten en dat hier niet op staat? Wil je ook graag een gesprek om te ontdekken of ik de coach ben die bij jou past of helemaal niet? (Dan verwijs ik je heel graag door!)

Dan kan dit door op de knop hieronder je afspraak in te plannen.

Liefs,

Severine

Welkom, ik ben Severine.
Ik ben 39 en mama van een zoon. Ik heb CPTSD maar CPTSD heeft mij niet meer. Ik kan sinds enkele jaren normaal functioneren voor zover normaal, "normaal" is, want in onze gejaagde maatschappij hoef je geen label te krijgen om je verloren te voelen.

Ik geloof dat mensen kunnen leven in lijn met hun volle potentieel en dit onder alle omstandigheden.
Geloof jij dit ook maar ben je aan het ploeteren?
I feel you!

Wil je er graag over sparren met iemand? Aarzel dan niet en plan je gesprek in.

Liefs, 

Severine en de kudde

Severine Bollaerts Hartcoherentie coach met paarden
Wie ben ik?
Wie ben ik?
Ik ben Severine 39 jaar, moeder van een zoon, partner, coach en levensgenieter. Ik ben zoals dat heet een vroege schoolverlater. Ik startte mijn voltijdse werknemerscarrière op mijn 19e. Ik wist mezelf een weg te banen als accountmanager binnen multinationals. Succes lachte me toe en ik deed mijn job heel graag. Wat me vooral veel energie gaf en blij maakte was het contact met mensen. Het werken en bouwen aan een toekomst voor het bedrijf en de bedrijven waar ik mee samen werkte. Win-Win stond voor mij altijd als prioriteit.
Het borrelde al langer in mij om te ondernemen en mensen te begeleiden. Ik geloof dat ieder mens in alle situaties kan kiezen hoe ze er in staan en ermee omgaan. Ik begeleid jou graag naar verandering naar waar je verlangt maar nog niet durft, niet weet of nog vertrouwen mist.
Wie ben ik?
Severine Bollaerts Hartcoherentie coach met paarden
coachen met paarden VivEqui
Wat doe ik?
Wat doe ik?
Ik begeleid mensen die voelen dat het niet lekker loopt in het leven en verandering wensen. Voel jij dit ook? Wil jij dit ook? Wil jij graag begeleiding om een andere kijk op de moeilijke situaties van het leven te krijgen? Plan dan je ontladingsgesprek en laten we samen kijken of ik wat voor je kan betekenen. Op het moment dat we bewust zijn van wat we niet willen, kunnen we kijken en ontdekken wat we wel willen.
Wat doe ik?
coachen met paarden VivEqui
De kracht van Hartcoherentie en mediteren met paarden VivEqui
Waarom doe ik wat ik doe?
Waarom doe ik wat ik doe?
Zelf kampte ik sinds mijn jonge leven met paniek- en angstaanvallen. Ik dacht op een dag echt ik ga vandaag dood aan een hartaanval. Het belemmerde me om normaal te functioneren. Toen bleek dat mijn hart prima in orde was. Ik kampte met angst- en paniekaanvallen en ik kon met momenten niet meer bewegen. De vraag in mezelf was, hoe geraak ik hier in godsnaam uit? Met behulp van therapie, coaching en mijn paard kreeg ik inzicht in hoe ik er beter en anders mee om kon gaan. Daarna ging ik zelf opleidingen volgen en verdiepte mij verder in hoe ik anderen kan begeleiden. Want jezelf helpen vraagt open staan voor hulp en inzicht, iemand anders begeleiden vraagt vakkundigheid. Die begeleiding gun ik jou ook, daarom schoolde ik me bij en nog elke dag verdiep ik mij verder in deze materie. Maar hoe begeleid ik jou dan? In essentie daag ik jou uit om anders te kijken en denken, zodat we samen een positievere wereld creëren. Een positievere wereld zien en ervaren is besmettelijk. Welke plek wil jij innemen in je eigen leven en voor jezelf? De besmetter of de besmette?
Waarom doe ik wat ik doe?
De kracht van Hartcoherentie en mediteren met paarden VivEqui
Coachen met paarden als spiegel VivEqui, systemisch coachen met paarden,
Wat maakt paarden zo waardevol tijdens het coachen?
Wat maakt paarden zo waardevol tijdens het coachen?
Paarden zijn vluchtdieren en leven in het hier en nu, ze dissociëren denken/voelen/doen niet. Zij zijn elke seconde bezig met het checken van hun omgeving op coherentie, congruentie en veiligheid. Ze pikken elk signaal op van jou als mens en spiegelen dit terug in hun gedrag. Het is ervaringsgericht en door een activiteit kan je gaan experimenteren en voelen waar je naartoe wilt en hoe je een thema anders kan bekijken. Ik als mens faciliteer en observeer, ik help jou om je blik te verruimen. Ik ben je ogen als je iets niet ziet. Zo kan je met paarden snel naar de kern.
Wat maakt paarden zo waardevol tijdens het coachen?
Coachen met paarden als spiegel VivEqui, systemisch coachen met paarden,
opleidingen en certificeringen Severine Bollaerts VivEqui
Welke certificeringen heb ik?
Welke certificeringen heb ik?
- EQA practitioner "Horse Reflected coach" bij I for Horse met een NOBCO en EMCC certificering
- Hartcoherentie coach en stressreductieprogramma bij Louvanie
- "Systemisch werken met behulp van paarden" bij I For Horse
- "Trauma te paard" bij I For Horse - Vertrouwenspersoon bij IDEWE.
Welke certificeringen heb ik?
opleidingen en certificeringen Severine Bollaerts VivEqui

Deze mensen gingen jou al voor:

Testimonial VivEqui
Severine is een coach met het hart op de juiste plaats om je in alle openheid verder te helpen op jouw weg.
Liesbeth Alen
Zielen zicht.
Embrace the moment
Getuigenis VivEqui
Ik volgde bij Severine een coaching naar aanleiding van haar opleiding als coach. Ik vond de paarden ontzettend waardevol en Severine faciliteerde de sessie zodat ik me veilig voelde om te praten. Nog veel succes.
Bieke Deloof