Kom op adem en tot rust

Zodat je weer kan genieten van het leven

Kom op adem en kom tot rust
trajecten 3 of 6 maand
0
Tevreden klanten
+ 0
gemiddeld aantal sterren op Google
0
Jij staat op nummer 1.
0

Je leest over; "hoe en waarom je moet mediteren, hoe je moet ademen, hoe je moet ontspannen, hoe je moet tot jezelf komen,..."
Zal ik jou wat vertellen "JE MOET JUIST NIKS" (oké, ademen best wel, maar dat gaat toch vanzelf).

Je hebt de helft van de zelfhulp boeken in de bibliotheek al uitgelezen, je hebt verschillende meditatie apps op je telefoon, maar geen van deze heeft jou tot nog toe praktisch geholpen om rust te krijgen in je hoofd of lijf. Nee, je raakt zelf nog meer gestresst omdat je er niet aan toekomt. 

Zal ik jou wat vertellen, ik kan jou kan helpen zonder het schuldgevoel, zonder uren te mediteren en in minder dan 10 minuten per dag:

 • Ik zorg ervoor dat mentaalwelzijn leuk is en vertrouwd voelt.
 • Jij gaat met praktische oplossingen aan de slag op maat van jou en je drukke leven.
 • Het past zelf in de drukste agenda’s.
Je bent heel anders dan een psycholoog. Je werkt aanvullend en praktisch en de ondersteuning is zo geweldig. Je bent een topcoach.
Evelyn De Muyt
Drukke leven

Ga in zee met iemand die jou begrijpt.

Je staat op een punt waar je je echt niet meer lekker voelt. Je lijkt de controle volledig kwijt geraakt te zijn. Hoe moet dit nu, hoe moet je nu verder.

Dat is waar ik jou bij help, als het uitzichtloos lijkt terug controle te krijgen over je leven, stap voor stap en met houvast en zekerheid. Jij aan het roer, jij die terug rust en vertrouwen hebt in alle situaties van het leven. 

Ontdek samen met mij in een gesprek van 30 minuten hoe je weer controle pakt over jouw leven.

Give a girl the right shoes and she can conquer the world.
Marilyn Monroe

Eind 2016 had ik alles wat mijn hart maar begeerde als twintiger. Een vriend, een eigen huis, een goed betaalde baan, een bedrijfswagen en ik was ontzettend succesvol in mijn baan. Toch voelde ik me ongelukkig, ik dacht dat ik gek was.

Ik besliste om naar een psycholoog te gaan. De eerste vraag die ze me stelde was, “hoe was je kindertijd”? Mijn antwoord, “gewoon, normaal, nou oké er zijn een paar “dingetjes misschien”, ik ben kind van een alcohol verslaafde vader, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 11 was, mijn moeder haar nieuwe vriend heeft een poosje in de gevangenis gezeten en uiteindelijk was er nog een vriend van de familie die me misbruikte en verkrachte zeven maanden lang, maar verder niets bijzonder”. Dit was mijn normaal dit speelde zich af thuis achter gesloten deuren.

Ondanks dat dit een heel normale zaak was thuis, besefte ik wel dat je daar best buitenshuis niet kon over praten. 

Ik vertel je dit verhaal omdat dit het begin was van een nieuw leven voor mij. Ik ging in therapie en las een vracht zelfhulpboeken, deze hebben hulp geboden, maar mijn paard trok me door de donkere dagen heen en toen ontdekte ik paardencoaching, sytemisch werk en hartcoherentie.

Ontdek samen met mij in een gesprek van 30 minuten hoe je weer controle pakt over jouw leven.

Een sessie met Severine bracht me weer ruimte om oplossingen te zien in mijn situatie. Waar ik maar 1 weg zag met veel beren. Zag ik na het gesprek weer veel mogelijkheden.
Marijke Pots

Hoe aan de slag?

 • 1 op 1 aan de slag
 • Met of zonder paarden
 • In Duffel in de groepspraktijk Kiliaanstraat (zonder paarden).
 • In Biervliet in de praktijk aan huis aan de Isabellaweg (met of zonder paarden)

Wat zijn de mogelijkheden?

 • Het traject van 3 maand met 4 sessies.
  • Waarin ik je meeneem in de biologie van je stress systeem
  • 2 metingen aan de start, 1 met een vragen lijst en 1 met apparatuur waar ik jouw zenuwstelsel basis waardes mee kan bepalen.
  • Ik zorg ervoor dat jij je leven minimaal aanpast met maximaal resultaat boekt. 
  • Een meting tussendoor en een meting aan het eind, bij afsluiting van de sessies vul je de vragenlijst nogmaals in.
  • Kostprijs 388€
 • Het traject van 6 maand met 8 sessies.
  • Waarin ik je meeneem in de biologie van je stress systeem
  • 2 metingen aan de start, 1 met een vragen lijst en 1 met apparatuur waar ik jouw zenuwstelsel basis waardes mee kan bepalen.
  • Jij past je leven minimaal en boekt maximaal resultaat.
  • Een meting tussendoor en een meting aan het eind, bij afsluiting van de sessies vul je de vragenlijst nogmaals in.
  • Jij gaat voor langdurige verandering en staat beresterk voor de toekomst.Gemiddeld heb je 4-6 maanden nodig om vol te houden in nieuwe routines. In het 6 maanden traject ga ik mee kijken met jou en zorg ik samen met jou dat het een succes wordt.
  • Kostprijs 699€

Trajecten kunnen gespreid betaald worden, dit bespreken we samen tijdens een gratis gesprek.

De 4 stappen van verandering naar een relaxter en rustiger leven.

1

2

3

4

In kaart brengen van jouw klachten en een plan van aanpak maken. Een meting van jouw zenuwstelsel, aan de hand van gedetailleerde hartslag monitoring is dit mogelijk dit om een basis intake meting te hebben. De 4DKL test om jouw fysieke, mentale en emotionele klachten in kaart te brengen.

Evalueren en aanpassen van het plan. Bijstellen waar nodig en verder zoeken naar oplossingen, door oefeningen en tools in te zetten. Je krijgt van mij een rugzak vol ideeën en mogelijke oplossingen. We stemmen af jij probeert wat voor je past en we kijken wat er werkt en wat niet.

Je kan tussen de sessies door online de psycho-educatie volgen. De training waarin je meer leert over de werking van het hart, de longen, de hormonen, het brein, het zenuwstelsel en het belang van geïnformeerd te zijn over hoe alles werkt en hoe je het gezond kan laten samen werken.

We zorgen er samen voor dat jij aan de hand van routines en nieuwe gewoontes, de wereld weer aankan. Gedaan met te weinig slaap, weinig energie en andere momenten te veel. Je mentaal, fysiek en emotioneel welzijn weer op de rails.

Je hoeft bij mij niet te geloven in paardencoaching of meditatie. Ik vertel je de wetenschap erachter.
Tijdens dat gesprek kijken we waar je nood aan hebt. Welk traject best bij je past. Voorzie ik jou van de eerste handvaten om aan de slag te gaan. Toetsen we af of ik de coach ben die bij jou past.
Als het gaat over problemen met tot rust komen en ontspanning. Ja, dan werk ik alleen met trajecten. Kom je doorverwezen vanuit een andere zorgverlener met de vraag voor een paardencoaching of een familie opstelling kan je een losse sessie inplannen. We bespreken dit vooraf tijdens een gratis gesprek.
Wil je snel een afspraak, stuur me dan aan een bericht via whatsapp met het verzoek je terug te bellen. Dit kan makkelijkst door te klikken op de groene knop rechts onderaan. Wil jezelf je plek kiezen in mijn agenda en jouw agenda? Klik op 1 van de groene knoppen en boek je afspraak rechtstreeks in mijn agenda via Calendly.
Ja, dat kan. Ik stem dit graag even met je af vooraf. Neem hiervoor contact op met me.

Heb je nog twijfels? Bespreek het me in een online gratis en vrijblijvend gesprek.