Gratis proefmoment rust met paarden.

Herken jij jezelf in dit?

  •  Je bent sterk en straalt rust uit aan de buitenkant, toch knijpt je keel toe met momenten en heb je moeite jezelf te blijven. Wat je uitstraalt is in contrast met wat je voelt.
  • De mensen om je heen vinden je een betrouwbaar en rustig iemand. Zelf daarentegen raast de onrust door je heen en weet je niet hoe je ermee om kan gaan.
  • Je hebt doorgaans meer energie dan iemand anders, tegelijk voel je je vaak moe/uitgeput.
  • Je wil graag meer rust alleen vind je die nergens in of buiten jezelf.

Blijf lezen er is meer…

 

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Severine. 38 jaar, mama van een zoon na een intensief fertiliteitstraject, ondernemer, dochter, partner en nog zoveel meer. Zelf ben ik door heel wat processen heen gegaan en op zoek gegaan naar hulp. Om zo mijn eigen weg te vinden naar meer ademruimte in de letterlijke en figuurlijke zin. Zo kan ik zeggen dat ik nu 50% van de tijd rust ervaar en 50% stress en dat is oké. Dat voelt in balans.

Wat doe ik en kan ik?

  • Ik coach met paarden en behaalde mijn certificaat, ik ben NOBCO cecertificeerd. Ik ben hartcoherentie coach gecertificeerd via Nerva. Ik heb verder nog een opleiding in Trauma, polyvagaal theorie en systemisch begeleiden gevolgd.
  • Ik verdiepte mij verder in trauma en hechting en hoe je hier verder mee aan de slag kan met en zonder paarden. Ik ging specifiek op zoek naar coaching technieken om hiermee aan de slag te gaan. (Voice dialogue en systemisch begeleiden.) 
  • Stress in al zijn facetten kwam erbij want stress kunnen we niet uit ons leven bannen. We kunnen er mee leren omgaan en het voor onszelf zo aangenaam mogelijk maken. Toegepaste technieken hiervoor zijn hartcoherentie training, lichaambewuste relaxatie, meditatie, neuroplasticiteit en coachen met paarden.

Je las alles of niet alles hierboven en dacht “yes”! Dat klinkt goed! 

Wat kan je verwachten op een proefmoment?

Op een proefmoment leg ik jou uit wat er gebeurt in je lichaam bij stress. Wanneer zit je te overleven, wanneer staan je voelsprieten aan zonder dat je er jezelf bewust van bent. Ik laat je voelen tussen de paarden wat er gebeurt in je lichaam en geest. Hoe je dit kan beïnvloeden, hoe de paarden en de natuur je daarbij helpen. Hoe je ondanks je angsten, teleurstelling, verdriet, frustratie, boosheid toch steeds kan kiezen om een ander gevoel aan te spreken en ruimte te geven aan jezelf. Hoe je kan kiezen tussen leven en overleven. Aanstaan of rust ervaren.

Wanneer?

De volgende momenten zijn op zondag 12 juni en zondag 12 juli, tussen 14-16 uur.

Praktisch

  • We begeven ons tussen de paarden op de weide. Aangepaste schoenen en kleding die tegen wat vuil kunnen en aan de weeromstandigheden voldoen, worden sterk aangeraden.
  •  Schrijf je vooraf in en wees op tijd. 
  • Indien je het niet vindt of er loopt wat, mis aarzel niet om ons te raadplegen.

(Visited 26 times, 1 visits today)