Workshop verlangens in beweging. Ademwerk en paardencoaching

Je denkt er lang over na om een nieuwe wending te nemen in je leven.

Je wil heel graag die opleiding/eigen zaak/nieuwe job gaan doen. 

Alleen die stemmetjes in je hoofd weerhouden je ervan.

Je raakt maar niet in beweging, zelf met die diepe wens om het te doen. Hoe kan het nu wel werken voor je? Je zal in beweging komen en niet met een klassieke schop onder je reet, wel omdat we werken op je onderbewustzijn. Al die overtuigingen die gaan we te lijf met ademwerk, geboortepatroon en systemisch werk. Zodat jij krachtig in het leven kan staan en plannen gaat maken.

Van verlangen naar doel Vast zitten

Hoe zou het zijn als je die stap werkelijk zou zetten naar die droom? 

Hoe zou het zijn als je die droomjob zou gaan doen?

Hoe zou het zijn als je alles wat je tot nog toe hebt gedaan achter je kan laten?

Je voelt het, nu is het moment en je kan die extra push echt gebruiken.

Verlangens in beweging

Van diepe verlangens naar de toekomst van je dromen.

Maak de reis van je verlangens naar je doel. Waarom bereiken we onze doelen niet en welke rol spelen onbewuste gedachtepatronen? 

Krijg vat op jouw onderbewustzijn en geef het vorm, want anders vormt het jou.

Kom in beweging tijdens deze dag en zoek verbinding met jezelf. Maak de reis naar je diepste verlangens en maak  van je dromen jouw werkelijkheid.
Besluit dat niets je in de weg mag staan om je verlangens te volgen en je doelen te bereiken.

Gedachten creëren onze werkelijkheid.

Er is zoveel moois te beleven, alleen blijven we vast zitten in onze gedachten en overtuigingen. Zij zorgen ervoor dat we in de angst blijven. Wat als we hieruit kunnen komen? Toen je leerde stappen en vele malen viel, ben je ook blijven proberen. Wij helpen je vertrouwen te krijgen om terug te stappen.

Wanneer en waar gaat het door?

Het gaat door op 24 september inloop vanaf 9:45, start om 10 uur en afsluiten om 16 uur met een verbonden vuur moment, afsluiting om 16:45 en uitloop tot 17:00 uur.

Wat kan je verwachten?

Een veilige bedding door twee professionele coaches en de paarden. 
Een plaats en moment om in verbinding te komen met jezelf en je verlangens. We doen een familieopstelling om jou te begeleiden en inzicht te geven in wat jou weerhoudt. 
Een verbindend adem moment om je lichaam en brein op elkaar af te stemmen.
Een heerlijke lichte lunch om jouw innerlijke mens te sterken met streek fruit en groenten.
Kostprijs 111€/per persoon incl BTW.

 

Door Wie?

Severine Bollaerts is moeder en heeft het hart op de tong. Ze is een no-nonense vrouw die met humor en wetenschap werkt daarom werkt ze als hartcoherentie coach met paarden. Severine heeft 3 jaar expertise opgebouwd in het begeleiden van mensen met angststoornissen, paniekaanvallen en spanningsklachten. Ze doet dit met de paarden en gaat hierbij geen taboes uit de weg. Cliënten durven tegen haar alles te vertellen en hebben het volste vertrouwen in haar.

Lennard Van Splunter is een nuchtere Zeeuw, met een technisch brein. Gefascineerd door het mysterie van het leven. Geïnspireerd door het ademwerk en oosterse filosofieën is de Dream of Us ontstaan. Lennard heeft al vele jaren expertise in ademwerk en rebirthting processen. Hij doet dit met heel zijn hart en zet hierin jou centraal. Hij bewaakt jouw welzijn en jouw gezondheid. Cliënten vertrouwen Lennard volledig zelf als het spannend wordt, hij weet als geen ander de situatie in te schatten en te bewaken.

 

Wij hebben er alvast zin in, jij ook?

Schrijf je in door hieronder te klikken.