Wat kan coachen met paarden voor jou betekenen?

Ze gaan met jou snel naar de essentie. Ze spiegelen wat je voelt, denkt en doet, als dit niet in lijn is met elkaar (congruent) dan tonen ze jou dit. Zo krijg je nieuwe inzichten in jezelf, je patronen en een duidelijk beeld op waar je vast loopt, mee aan de slag kan of welke verandering mogelijk is.
Zelf faciliteer ik de sessie en wijs ik jou op het gedrag van de paarden. 

Met welke thema's heb ik ervaring en affiniteit?

Bij keuzes maken die een grote impact hebben op je leven. Dan bedoel ik een nieuwe wending in je zaak,  een carrièreswitch of waar je naartoe wil in je leven… 

De keuzes waardoor je van je sokken wordt geblazen en net de nodige ademruimte en zelfvertrouwen voor nodig hebt om ze te maken.

Herken jij deze situatie op dit moment? Laten we kennismaken en samen kijken waar ik je bij kan begeleiden.

Je hebt een keuze gemaakt en je geraakt overdonderd door die keuze, de meningen en oordelen van andere vliegen je om de oren en je ziet door het bos de bomen niet meer.

Want iedereen heeft een mening, een oordeel, advies en allemaal met de beste bedoelingen en jij, jij staat te midden van alles, als in een storm.

Je weet niet meer na dit alles wat je zelf wil, hoe je het zelf wil en waarom je de keuze maakte. Iedereen raakte het noorden al eens kwijt, laat ons jou begeleiden om jouw noden voorop te zetten en te kiezen. Zo kan je achter je keuzes staan en er elke dag vol vertrouwen voor kiezen. 

Je voelt je al een tijd niet lekker, je kan niet thuis brengen waarom en wil er graag vat op krijgen. Je leven loopt maar door en je holt en bolt erachteraan. Je wil het anders en weet niet hoe. 
Dan ben je bij de paarden en mezelf aan het juiste adres. 

Je krijgt inzicht in patronen die jou weerhouden om stappen te zetten. Patronen die jou niet meer dienen, zo kan je plaats maken voor nieuwe keuze mogelijkheden. 

De paarden en ik zelf dagen je uit om een bredere kijk te krijgen op wat je voelt en denkt. Zijn de acties die je onderneemt in lijn met wat je voelt en denkt? Indien niet, dan kan je tijdens de activiteit experimenteren. Dit maakt dat je de nodige ademruimte vooraf creëert en je in alle vertrouwen de beslissingen achteraf kan nemen. 

Er kunnen zich diep in jouw lichaam gebeurtenissen verborgen houden die jou ervan weerhouden stappen te zetten of die ervoor zorgen dat je je focus verkeerd gaat leggen. De paarden helpen jou graag op weg, zodat je kan loslaten wat je niet meer dient en opnemen wat je graag wilt.